Selecteer een pagina

ons verhaal

In 2018 werd Kariem El Kenawi in Berlijn geïnspireerd door het feit dat er geen gezonde fast-food concepten waren. Hij realiseerde zich dat de samenlevning een gebrek aan gezonde opties in de horeca had. Hierdoor nam hij contact op met zijn goede vriend Ricardo Hekers met de vraag om samen een oplossing te vinden. Ricardo stelde de grote vraag: hoe zijn we in staat om een concept te creëren dat toegankelijk, gezond en tegelijkertijd duurzaam is? Beiden waren ze ervan overtuigd dat soep het ultieme antwoord zou zijn. Van daaruit besloten ze naar Azië te reizen, waar soep zijn oorsprong vindt. Het was Hong Kong waar ze de behoefte voelden om een soup-to-go concept te creëren dat perfect zou passen in de 24/7 economie. Het was toen en daar dat ze Soup Bros. creëerden.

Ze delen beiden de passie om mensen uitzonderlijke ervaringen te laten beleven. Ricardo werd opgeleid door Michelin sterrenchefs over de hele wereld. Hij verrijkt het concept dan ook met culinaire creaties. Daarnaast heeft Kariem gewerkt in diverse luxe hotels en restaurants wereldwijd. Daarom versterkt hij het concept met buitengewone service.

Zij hebben besloten om gezonde soepen aan te bieden die erg toegankelijk zijn.  Ze zijn ervan overtuigd dat Soup Bros. als bedrijf een grotere positieve impact kan maken dan waartoe zij zelf in staat zijn.

wat wij geloven

Met de wijsheid van het verleden, de technieken van vandaag en onze visie voor de toekomst, zetten wij ons in om gezonde soepen te maken. Deze hebben een positieve impact op de gezondheid van mensen en onze planeet. Wij garanderen dit door een 100% plantaardig menu te serveren. Onze chefs zetten zich in om onze kwaliteit te garanderen en te verbeteren. Het is ons doel om mensen te laten genieten van verse groenten en kruiden zonder additieven of toegevoegde suikers. Met onze Inspiratietuin ontwikkelen we nieuwe recepten. Ook steunen we lokale boeren die ons kunnen voorzien van biologisch geteelde groenten en kruiden.

Bij Soup Bros. geloven we niet in grenzen. De wereld is van ons allemaal. Het is daarom dat we niemand buitensluiten. Iedereen is welkom. Ongeacht religie, afkomst, geloof, status, ras, seksuele geaardheid en de minderbedeelden.