Voorwaarden

1. Soup Bros. Leveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden voor online-bestellingen en persoonsgegevens
1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen via Soup Bros. Nederland.Door het plaatsen van een bestelling op onze website, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden op de door jou geplaatste bestelling en verklaar je bekend te zijn met de inhoud daarvan.

2. Contactgegevens Soup Bros.

Naam: Soup Bros.
Adres: Grote Gracht 13 | 6211 SR | Maastricht
Telefoonnummer:
+31 6 13519997
Email address: info@soupbrosofficial.com
KvK nummer: 73591475

BTW-registratienummer: NL859592856B01

Overeenkomst komt tot stand wanneer je een bestelling plaatst via de website van Soup Bros. en je vervolgens een bevestiging per e-mail van Soup Bros. ontvangt.Soup Bros. behoudt zich het recht de bestelling niet te aanvaarden in het geval: de door jou ingevulde gegevens niet correct of volledig zijn het door jou opgegeven bezorgadres in een land is gelegen waar Soup Bros. niet bezorgd.

3. Integriteitsverklaring

Soup Bros. doet haar uiterste best om de producten zo eerlijk mogelijk weer te geven op haar website.De verse soep die u bij SoupBros.afhaalt, dient binnen 3 dagen geconsumeerd te worden.

3. Klachten

Wij dragen zorg voor je ervaring bij Soup Bros. Daarom vinden wij het erg belangrijk wat je mening is, want deze telt. Graag verbeteren wij onze producten en diensten om ervoor te zorgen dat jouw ervaring bij Soup Bros. goed is en blijft. Laat ons daarom weten wat wij in jouw ogen kunnen aanpassen. Er wordt bij Soup Bros. naar gestreefd om je klacht zo snel mogelijk op te lossen.

4. Recht

Nederlands recht is van toepassing op deze algemene voorwaarden.

5. Payments.

Wijzigingen in de algemene voorwaardenkan deze voorwaarden op ieder moment aanpassen. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden zijn slechts van kracht als de gewijzigde versie op de website van Soup Bros. is gepubliceerd.